Cursussen

 

Informatie over onze trainingen 

Trainingstijden :  

  • Puppycursus    : Zaterdagmorgen  van 10.00 – 11.00 uur.
  • Jonge Honden : Zondagmorgen van   9.30 – 10.30 uur.
  • C groep             : Zondagmorgen van 10.00 – 11.30 uur.
  • B groep             :  Zondagmorgen van 10.00 – 11.30 uur.

Onze trainingen lopen continue het hele jaar door. Er zijn dus geen vakantie stops. Wij werken met groepen van maximaal 7 tot 8 cursisten per trainer. Kynora heeft niveaueisen d.w.z een beschrijving van wat je pup moet kunnen voordat hij kan doorstromen naar de Jonge honden – of C training. Datzelfde geldt voor voor de C en de B training. Als je hond aan de niveaueisen voldoet, ontvang je een certificaat van KYNORA. Het is belangrijk van te voren te weten waarvoor je traint. De trainingslocatie kan verschillen omdat wij op diverse locaties trainen. Aan de cursisten wordt elke week via de groeps APP de locatie doorgegeven. 

Wij geven geen theorielessen voorafgaand aan de puppy cursus vanwege de continue instroom van pups. Natuurlijk is het noodzakelijk om aan het begin van de jachttraining alles te weten en te leren over het door jou gekozen ras en je hond. Iedere jachthond is al decennia lang door de mens voor een bepaald doel gefokt. In het theorieboek “Oeps ik heb een jachthond” kun je alles daarover lezen, evenals over opvoeding en training.

Datzelfde geldt voor het boek “Alles wat je zou willen weten over een pup” : doe de oefeningen iedere dag thuis en je gaat met sprongen vooruit tijdens de training.

Details over beide boeken op pagina “Boeken” 

Klik → Aanmeldingsformulier Cursussen 2022 (003)

Heb je een wat oudere hond (geen pup meer) en wil je voor verdere opvoeding en training hulp, dan is het mogelijk om na een privéles in een C of B groep in te stromen. Informeer bij het secretariaat Kynora.   

Het KYNORA team :

  1. Hans, puppytraining
  2. Maarten, Jonge Honden
  3. Niels, C training
  4. Aloys  B training
  5. Alg. Leiding : Henk
  6. Secretariaat: Jerna,.

Jerna behartigt het secretariaat van Jachthondenschool KYNORA en de KYNORA Working Test.                                        E-mail : secretariaatkynora@hotmail.com  Tel:  06 – 55 166 420

 

%d bloggers liken dit: